Over ons

The Freshmakers is in 2009 voortgekomen uit de ‘’I Love Media Group’’, een organisatie die evenementen & mediaproducties uitvoerde. De organisatie had een technische en een organisatorische afdeling, waarbij de organisatorische afdeling uiteindelijk doorging onder de naam van ‘’The Freshmakers”.

Alles draait om aandacht bij The Freshmakers. De diensten die The Freshmakers biedt variëren van professioneel design- en drukwerk, bouwen van  on- offline marketing strategieën, event management tot het bouwen van jouw visuele identiteit.
In 2014 nam The Freshmakers ook de Utrechtse internet & marketing bureau; ‘’WeLink’’over. Als resultaat had de Freshmakers een bredere klantenbestand opgebouwd, waarvan velen door middel van persoonlijke aandacht en professionele service tot op heden nog tot onze klanten behoren.

The Freshmakers biedt als creatieve marketing en communicatiebureau hun diensten voor grote en middelgrote organisaties die zich in verschillende sectoren bevinden.

Het viel ons op dat de klanten binnen de culturele sector vaak een grotere behoefte hadden aan een commerciëlere mindset.  Wij besloten om die reden in 2020 ‘Cultural Embassy’ op te richten en een team van professionals samen te brengen die zich inzetten om bedrijven en culturele groepen een helpende hand te bieden om zich verder te ontwikkelen.</span>

 

Neem contact op