Extra show voor André Hazes Live in Ahoy 2020

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Wegens groot succes vrijdag 30 oktober toegevoegd aan concertreeks

De concerten van André Hazes Live in Ahoy 2019 zijn pas net voorbij en nu al kan er een derde show aangekondigd worden op vrijdag 30 oktober. Na het succes van de afgelopen drie concerten zijn er al ruim 15.000 tickets verkocht voor de concerten in 2020 met als thema ‘De Avond van je Leven’. André Hazes: ‘Het is onwerkelijk dat ik nu al een derde show kan aankondigen. Dit houdt in dat ik volgend jaar mijn 11e concert in Ahoy ga geven, echt geweldig! De afgelopen concerten waren zo ontzettend fijn, ik kan nu al niet wachten tot volgend jaar. Ik wil het als een traditie voort blijven zetten zodat het weer een groot feest wordt voor mijn fans en dat ook zij de avond van hun leven hebben. Ik heb er nu al mega veel zin in om samen met mijn fantastische band weer iets nieuws neer te zetten zodat er drie dagen lang alleen maar gefeest kan worden’. Klik hier voor tickets.

Delen via:
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin