Design en drukwerk

Met onze vakkundige drukwerk leveranciers en designers dragen wij zorg voor al jouw wensen op het gebied van design en drukwerk. Dit kan variëren van het creëren van een logo dat jouw organisatie het beste vormgeeft tot aan het leveren van posters en magazines.

Wij zorgen ervoor dat de visuele identiteit van jouw organisatie tot zijn recht komt in elk gewenste oplage.

Marketing

Enkel een mooi project binnen de culturele sector is vaak niet genoeg, maar een volledig commerciële mindset hebben binnen de kunstwereld dreigt het creatieve proces vaak in de weg te zitten.Cultural Embassy biedt die zakelijke mindset.

Als partner zorgt Cultural Embassy ervoor dat al jouw marketing doelen behaald zullen worden.

Events

Events organiseren of assisteren is voor Cultural Embassy geen probleem. Zo kunnen wij een event van A tot Z regelen om uw merk en doelgroep samen te brengen. Ook bieden wij assistentie op vlak van regie en productie om jouw event tot een succes te brengen.

Subsidies

Binnen de culturele sector blijft het financiële aspect om een project te realiseren vaak lastig. Middels ons brede netwerk kunnen wij snel en efficiënt een inschatting maken of uw project in aanmerking komt voor een subsidie.

Daarnaast bieden wij u ook advies om te kijken hoe wij de kans anders kunnen vergroten. Indien de kans groot wordt ingeschat dan assisteren wij je uiteraard verder in het proces.

Inspiratie

Zonder Inspiratie geen kunst en cultuur. Cultural Embassy organiseert naast inspiratiesessies, waarbij iedere sessie een ander actueel thema binnen de culturele sector centraal staat, ook gepersonaliseerde inspiratiesessies waarbij wij onze kennis betreft het gewenste thema zorgvuldig behandelen binnen jouw organisatie.